Behandlingar

Att tändernas hälsa påverkar hela kroppen är bara ett av skälen till varför vi bör ta hand om dem. Att regelbundet låta undersöka tänderna är bästa sättet att hålla dem friska. Ett friskt leende är det finaste man kan bära!

 

Hur går undersökningen till?

En vanlig undersökning brukar ta mellan 20 och 40 minuter. Första gången man kommer till Team Tomner Bromans tandläkarpraktik brukar vi börja med en enkel hälsodeklarartion och därefter ta erfoderliga röntgenbilder. 

 

Tänderna undersöks med en munspegel och en sond, vi kontrollerar då också om det finns några tecken på tandlossning samt munslemhinnor. Vid misstanke om bettrelaterade besvär/smärttillstånd undersöker vi även käkleder och kringliggande muskulatur.

 

 

Inför ditt besök

Du får gärna ta med dig frågor och önskemål om dina tänder nu och i framtiden.

-Ingen fråga är för dum för att ställa

 

När den undersökningen är klar, går tandläkaren eller tandhygienisten igenom resultatet av undersökningen. Finns det något som behöver lagas eller på annat sätt åtgärdas ger vi dig en kostnadsberäkning samt berättar hur behandlingen går till.

 

Vi ger även råd om vad man själv kan göra för att hålla tänderna friska, exempelvis genom att ändra sina kostvanor, sluta röka/snusa eller kanske börja använda en bettskena om du gnisslar tänder och besväras av huvudvärk.

 

Behandlingar:

-Allmäntandvård

-Tandreglering

-Tandhygienistbehandling

-Estetisk tandvård

-Implantatbehandling

-Bettskenor

-Tandblekningar

Vi har uppdaterat oss med det senaste inom avtryckstagning

De flesta modeller skapas idag digitalt vilket innebär mindre obehag för dig som kund.

Kika gärna på denna länk:

https://www.youtube.com/watch?v=GbhD7EDpyc8

Vi välkomnar dig som patient i en trivsam miljö, vårt mål är att du ska ha ett vackert leende livet ut!